Technika

RECENZE: E-shop Tentino.cz - největší prodejce párty stanů v ČR

Pořádáte venkovní svatbu, oslavu kulatých narozenin nebo třeba firemní akci? Bez ohledu na velikost události budete nejspíš potřebovat párty stan. Bohatý výběr párty stanů, ale také dalších produktů, najdete v nabídce českého internetového obchodu TENTino, na který se blíže podíváme v dnešní recenzi.

Výhody nákupu na Tentino.cz 

První a asi nejzásadnější výhodou nákupů na e-shopu Tentino.cz je skutečnost, že se zároveň jedná o výrobce. Přestože v nabídce obchodu najdeme i produkty jiných značek, nabídka stanů je převážně vlastní výroby. A to z jednoho prostého důvodu - když společnost před více než dvaceti lety začínala, zabývala se pouze pronájmem párty stanů. Nedostačující kvalita na trhu ji však vedla k vývoji vlastních produktů, a to ve spolupráci jak s technologem, tak statikem. Výsledkem jsou skutečně odolné stany, které vydrží ve špičkovém stavu spoustu let navzdory náročným podmínkám a nepřízni počasí. Zkrátka a dobře, při nákupu na Tentino.cz si můžete být stoprocentně jistí, že nekupujete levný a nekvalitní produkt, který by se po pár použití začal rozpadat. Právě naopak - stany jsou stavěné primárně na pronájem, a vydrží tak opravdu dlouho. Nápovědou budiž skvělé recenze od renomovaných značek a firem. Mezi velké klienty patří například Zoo Brno, Beat Radio, Národní muzeum, DHL, Sportisimo, Hyundai a další.

 

Prohlédnout e-shop

 

Vysokou kvalitou však výhody na e-shopu Tentino.cz nekončí. Vyzdvihnout musíme také pěkný e-shop, na kterém se snadno zorientujete. Nechybí jak praktické kategorie a podkategorie, tak detailní filtrace, která umožňuje filtrovat výsledky podle ceny, barvy a značky. Pro zájemce o pronájem stanů je k dispozici boční menu s záložkou Pronájem stanů, kde naleznete všechny relevantní informace. V bočním menu najdete také užitečné informace pro stánkaře, informace k nákupu a odkaz na přidružený blog s tematickými články. Na hlavní liště naleznete další důležité rady a tipy k výběru, spolu s hodnocením ostatních zákazníků a referencemi akcí, na kterých se TENTino podílelo.

-

Poslední velkou výhodou e-shopu je kvalitní zákaznická podpora, která vás nenechá ve štychu. Tým TENTino je vám dispozici prostřednictvím kontaktního formuláře, online chatu, e-mailu nebo telefonu. Zákaznické linky jsou rozděleny podle konkrétních oblastí, jako jsou produkty, velkoobchod, zakázková výroba nebo reklamace, díky čemuž budete daný problém vždy efektivně konzultovat s odpovědným odborníkem.

Co vše pořídíte na Tentino.cz?

Nabídka e-shopu tentino.cz je opravdu bohatá, a to nejen v případě, že sháníte párty stan (ač samozřejmě právě stany tvoří základ nabídky). Pořídit zde tak můžete jak rozmanité párty stany různých velikostí, tak další relevantní produkty a příslušenství: 

  • Zahradní nábytek: K dispozici jsou různé druhy zahradního nábytku,jako jsou stoly, židle a lavice. Pořídit můžete také ubrusy.
  • Příslušenství ke stanům: Široký výběr doplňků, jako jsou kotvení, vaky, okapy, bočnice, střešní kšilty, topení, osvětlení, podlahy do stanů, vlajky, flapy a další.
  • Prodejní pulty: Nabídka zahrnuje i prodejní pulty pro efektivní prezentaci a prodej v rámci akcí a veřejných událostí.

Navzdory rozmanité nabídce jsou centrem pozornosti právě stany. Zakoupit můžete jak různě velké stany bez potisku, tak stany s potiskem, respektive stany s individuálním potiskem dle vlastního designu (logo akce, motiv, obrázek). Pro pořadatele velkých akcí, včetně hudebních událostí a svatebních ceremonií nechybí velké párty stany a haly. Celkově je sortiment e-shopu rozmanitý a pokrývá potřeby zákazníků při organizaci různých akcí, od menších setkání po velké události.

-

Ušetřete při nákupu

Pokud zvažujete nákup párty stanu nebo haly a rádi byste pár tisíc korun ušetřili, Tentino.cz bude tím pravým místem pro nákup. Nabízí totiž hned několik způsobů, jak nějakou tu korunu uspořit. V první řadě se vyplatí zamířit do sekce Výprodej, kde jsou k dispozici poslední kousky ze sortimentu za zvýhodněné ceny, což může znamenat úsporu až tisíců korun. Nabídka v této sekci se pravidelně obměňuje, ale obvykle zahrnuje nejen párty stany, ale také zlevněný zahradní nábytek, lavice či jiné položky pro venkovní posezení.

Další možností, jak dosáhnout úspory, je zkouknout nabídku použitého zboží v bazaru. Zde můžete najít kvalitní produkty za atraktivní ceny. Aby vám žádná výhodná nabídka neutekla, doporučujeme odebírat pravidelný newsletter, který vás včas informuje o možnostech úspory při nákupu. 

Jak vám bude zboží doručeno?

Při nákupu na TENTino.cz máte několik možností platby, které zahrnují platbu na dobírku, online platbu platební kartou, bankovní převod a možnost využití platebních systémů Google Pay a Apple Pay. Co se týče dopravy, můžete si vybrat mezi možností doručení přímo obchodem, přepravní společností TopTrans nebo osobním vyzvednutím zboží v centrálním skladě v Doudlebách nad Orlicí. Osobní odběr je zdarma, stejně jako doprava pro objednávky, jejichž hodnota přesahuje 40 000 Kč.

Proč nám můžete věřit?

Podobné články

Diskuze (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.