Technika

Policové regály: Ideální pomocník do garáže, dílny i sklepa

Regály a regálové systémy jsou ideálním pomocníkem do skladů a obchodů, ale své využití najdou také v rodinných domech. Hodí se do garáže, dílny, sklepa i na půdu. Upusťte tedy od klasických skříní či nábytkových stěn a sáhněte po policových regálech, které vám výrazně ulehčí uskladnění aktuálně nepotřebných věcí.

Skoncujte s nepořádkem, vyberte si praktické skladovací prostory a uložte do nich všechny sezónní či aktuálně nepotřebné věci. Úložných prostor totiž není nikdy dost. Právě regály a regálové systémy vám umožní chytré a přehledné uložení krabic s oblečením či dětskými hračkami, handmade výrobků i všemožného nářadí. Jejich využití je opravdu široké.

Nebojte se ani těch, které nesou označení regály do skladů. Použít je můžete i u vás doma. Jejich velkou výhodou je vysoká nosnost a velká stabilita. Pokud do regálů aktuálně nechcete investovat velký obnos peněz, úsporným řešením jsou použité regály. Za méně peněz dostanete stejně kvalitní výrobek.

Regály do garáže

V každé garáži jsou potřeba úložné prostory, do kterých uskladníte nejenom všechny důležité věci pro váš vůz - autokosmetika, ale také nářadí, zahradní nářadí nebo sezónní věci. A právě policové regály jsou perfektním úložným prostorem, který vám zajistí dokonalý systém a pořádek. Klasický policový systém můžete dále doplnit o regály na pneumatiky, které zajistí pohodlné a přehledné uskladnění vašich letních či zimních pneumatik. 

Úložné prostory do vaší dílny

V žádné perfektně zařízené dílně nesmí chybět dostatečné množství úložných prostor pro všechny vaše výrobky, nářadí, ale i čisticí prostředky nebo potřebný materiál.

Ideální volbou, pro zajištění dostatečného množství skladovacích prostor, jsou policové regály, které se vyznačují vysokou pevností a stabilitou. Mezi jejich další přednosti patří opravdu jednoduchá montáž a velký výběr základních rozměrů.

Regály do sklepa, komory i zahradního domku

Také další místnosti vaší domácnosti, jako je například sklep, komora či zahradní domek, si zaslouží vhodné úložné prostory, které v nich zajistí potřebný pořádek. Vhodným řešením jsou opět policové regály, ať už kovové nebo dřevěné.

Do jednotlivých polic snadno vyskládáte bedny s ovocem, domácí zavařeniny, starší nádobí i zahradní náčiní nebo sazeničky. Na okraj police můžete připevnit sušené bylinky, chilli papričky nebo česnek.

Proč nám můžete věřit?

Podobné články

Diskuze (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.